Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

STISKANJE FOTOGRAFIJ POWERPOINT

 
 
16.3.2019, 22:40
Pozdravljeni !

Potrebujem pomoč- nasvet.
Po izdelani Power point predstavitvi fotografije zmanjšam- stisnem, da jih lahko pošiljam enostavno z Gmail pošto.
Nenadoma pa so se mi začele težave. Ukaza za stisni fotografije enostavno ne prime in tako datoteke ne morem zmanjšati. Kaj naj naredim, da me bo računalnik znova ubogal ? :-)

Za pomoč najlepša hvala.

 
 
 
17.3.2019, 7:49
Smatram, da imaš vstavljene slike v PowerPoint predstavitvi že stisnjene. Preveri njihovo velikost tam od koder si sliko prenesla v PPp. Morda si jih dobila po Email pošti (so že stisnjene) ali pa si jih že kdaj sama stiskala. Poskusi narediti nov PPp z drugimi slikami v originalni velikosti in gotovo ti bo uspelo.
 
 
 
17.3.2019, 8:59
Prisrčna hvala, Enik2016 !

Stvar zdaj deluje !
Res sem svoje fotografije v PPT enkrat
žezmanjšala in v drugo ni šlo več.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!