Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Star računalnik in HD

 
 
9.4.2019, 14:24
Pozdravljeni,

Menjal sem računalnik in bi iz starega rad pobral SDD in HDD ter vstavil notri star HDD z 160GB. Sem pobral dal notri starega, ki je prazen oz. nepomembne datoteke.

Sedaj imam narejen zagonski USB z WIN10 (narejen z RUFUS na MBR + old BIOS) da bi naložil svež OS pa mi ne zažene nič tudi BIOSa ne saj je ekran skus črn.

Kaj naj naredim?

(To mi je naredilo, ko sem že odvzel tavelih HDD pa ta ni bil nosilen + sem opazil, da se je zadnje čase sam prežigal ko sem premaknil miško).
 
 
 
9.4.2019, 16:32
Sem rešil težavo. Zgleda da sem slabo nazaj pritrdil RAM, ki sem ga moral odstraniti pred HDD-jem. Zdaj se je zagnalo, ko sem RAM in Grafično ponovno vstavil.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!