Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kakovost zvoka JBL Go

 
 
14.6.2019, 21:15
Pozdravljeni!

Doma imam zvočnik JBL Go (https://www.mimovrste.com/prenosni-bluet....) in imam slabo kakovost zvoka pri povezavi z Windows računalnikom (preizkušeno na treh računalnikih). Sliši se srednje močno hreščanje.

Ko pa sem povezan s telefonom (iPhone SE) pa tega ni. Tudi ob povezavi s sistemom Linux Deepin se hreščanje sliši manj. Imam občutek, da je slaba kakovost zvoka povezana z gonilniki (driverji), vendar nisem našel nobenih posebej prilagojenih na internetu.

Prosim, za pomoč in se že vnaprej zahvaljujem
 
 
 
16.6.2019, 20:16
Lahko, da je povezano z gonilniki, ampak ne od zvočnika, temveč z gonilniki za Bluetooth.

Protokol Bluetooth se po povezavi na zvočnik najprej dogovori, kateri audio kodek se bo uporabljal za predvajanje. Najbolj osnoven je SBC, glede kvalitete pa ste precej boljša možnost AAC ter aptX. Tako da možno, da je to problem.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!