Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

RoboUsb čitalnik kartic

 
 
23.6.2019, 8:35
V novicah na siol.net je povezava za nakup RoboUsb čitalnik kartic. V akciji s 50% popustom je cena 20,99 eur.Povezava https://siol.net/digisvet/novice/usb-in-....
Zanimivo se mi zdi, da je na ebayu isti proizvod kar 11 krat cenejši.Povezava
https://www.ebay.com/itm/Micro-USB-OTG-T....

Zanima me vaše mnenje.
lp/j
 
 
 
23.6.2019, 13:52
To je plačan oglas in vsak kter to "klikne" in naroči to je en navaden bedak,ker je več kot očitno,da je nateg prve vrste in odiranje naivnežev.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!