Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kopiranje datotek iz CD na SD kartico

 
 
26.6.2019, 16:15
Težavo imam pri kopiranju datotek Angleškega jezika iz CD na SD kartico,da bi lahko predvajal na kakšnem drugem mediju. Uporabil sem Windows Media Player vendar mi ni uspelo. Prosim za podroben opis ,kako in kaj .
Hvala !
 
 
 
27.6.2019, 0:12
Če gre za glasbeni CD, potem je najbolje pretvoriti v mp3 in skopirati na ključek, kot je opisano v spodnji lekciji:

.


Če pa gre za podatkovne datoteke, pa je običajno dovolj, da enostavno skopiraš datoteke v Raziskovalcu.
 
 
 
27.6.2019, 11:15
Imam CD angleškega jezika v audio načinu za učenje ! Vse sem pretvoril v mp3 in se nahaja v Raziskovalcu -Glasba . Sedaj bo želel kopirati na SD kartico.
 
 
 
27.6.2019, 12:59
Končno mi je uspelo ! Hvala za pomoč !
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!