Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

CCLEANER težave posodobitev

 
 
28.6.2019, 20:27
Ali ima kdo težave z namestitvijo posodobitev CCleanerja 5.59.7230 ? Imam naloženo verzijo 5.58.7209 ,vendar me ob vsaki uporabi CCleanerja opozori na namestitev posodobitve ,kar pa je neizvedljivo zaradi napake v datoteki .
Hvala !


spremenjeno: YobBoy (29.6.2019, 19:39)
 
 
 
29.6.2019, 23:42
Na sliki se ne vidi dobro, kaj je napaka. Poskusi prilepiti samo sliko napake.

Drugače pa se jaz s tem ne bi kaj dosti obremenjeval in bi normalno uporabljal staro verzijo, saj nadgradnja verjetno ne prinaša kakšnih večjih novosti.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!