Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Nakup LCD TV 4UK

 
 
21.7.2019, 10:01
Pozdravljeni vsi ,ki še niste na dopustu !
Prosim za nasvet kateri televizor LCD TV 4UK velikosti okoli 40-43 inc kupiti ? Mimovrste imajo ponudbe z zelo ugodno ceno Philipsovih TV .
Predvsem me zanima,da ima samodejno posodobitev kanalov operaterja in ne ročnega kot imata Panasonic in Samsung ! Tudi hitrost izbire med kanali je pomembna .Gledal sem nekaj podobnega do 500€ !
1.Philips TV sprejemnik 43PUS6703/12
2.Philips 43PUS7363/12 ANDROID SMART TV
Vsi predlogi so dobrodošli !
Hvala .
 
 
 
21.7.2019, 22:01
Kakšen pa imaš vir signala, kabelsko TV?

Glede hitrosti delovanja pa je težko kaj reči, ker se lahko ta med posameznimi modeli razlikuje, tako da bi ti to lahko odgovoril samo nekdo, ki ima točno tak model TV-ja doma.

Philips so drugače kar se kvalitete slike tiče načelno kar OK, če nisi preveč zahteven uporabnik, pa mislim, da so danes več ali vsi TV-ji v tem cenovnem rangu podobni.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!