Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Wise Care 365Free

 
 
23.7.2019, 11:18
Zanimajo me izkušnje z omenjenim programom za čiščenje ,ki je brezplačen in v slovenščini ? Z CCleanerjem sem imel nekaj težav nameščanja posodobitev ,zato sem poizkusil z WRC . Dejansko nekaj očisti ,za večino napak pa opozarja namestitev na PRO varianto ,ki je plačljiva .
Lep pozdrav
 
 
 
24.7.2019, 0:11
Za kakšen namen točno pa potrebuješ ta program za čiščenje?

Sam sem bolj ali manj mnenja, da so vsi ti programi večinoma neuporabni in ne prinašajo kakšnih koristi.
 
 
 
24.7.2019, 13:45
Pozdravljen, program sem namestil potem,ker mi CCleaner ne očisti ostankov registra ; Težava ActiveX/COM .Tudi pokazatelj za CPU in čiščenje PC naj bi bil !
Ali predlagaš kakšen drugi brezplačni program ?
Hvala !
 
 
 
26.7.2019, 13:37
Kot rečeno, se sam podobnim programom raje izogibam, ker hitro naredijo več škode, kot koristi. Programi sicer vsi dajo v report, koliko stvari so očistili in podobne zadeve, vendar pa so to običajno stvari, ki so dokaj nepomembne in večinoma nimajo nobenega vpliva na delovanje računalnika.

Če imaš problem, povej točno, kje je težava, in se da to rešiti tudi brez uporabe takega programa.
 
 
 
5.8.2019, 15:29
Pozdravljen,
kot sem že omenil je težava pri ActiveX v registru ,ki se kljub brisanju pojavijo
lp.
 
 
 
6.8.2019, 1:12
Razni odvečni zapisi v registru na samo delovanje računalnika nimajo vpliva.

Ali ti zapisi povzročajo kakšno težavo?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!