Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Nakup LCD TV

 
 
17.8.2019, 9:34
Še vedno odločam o nakupu LCD TV ! Izbira je v času dopustov pestra in tudi cene ,zato je težko odločit kateri je optimalen nakup.Prosim za nasvet na kaj naj bom pozoren pri nakupu LCD TV velikosti 40-43 inc ? Vse tiste kratice in številke mi kaj dosti ne povedo . Katera karakteristika označuje hitrost preklopa med kanali?
 
 
 
17.8.2019, 21:23
Kar lahko dobiš iz specifikacij televizorja je približna ocena kvalitete prikazane slike. Podatka, kot je npr. čas preklopa med kanali, pa na žalost ne boš našel nikjer.

Tako da glede tega je še najbolje, da si v trgovini v praksi ogledaš kakšen razstavljen model, da vidiš, če ti ustreza.

Kakšen pa imaš vir za TV (DVB, IPTV)?

V splošnem pa je tako, da več denarja daš, boljši je TV. Običajno je tudi bolje kupiti novejši TV, ker imajo ponavadi vgrajene nekoliko hitrejše procesorje.

Splošnega odgovora, kateri je najboljši TV, pa na žalost ni. Če bi bilo tako, bi vsi kupovali en model. Tako da povej, koliko misliš dati za TV, ter katere stvari največ gledaš in ti mogoče lahko kaj priporočam.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!