Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Dostop do spletne strani na točno določeni (geo) lokaciji

 
 
10.9.2019, 17:06
Pozdravljeni!

Zanima me, ali bi šlo narediti spletno stran, katera se odpre, če se telefon fizično nahaja na točno določeni (geo) lokaciji?

Povzeto: Potreboval bi spletno stran, katera bi se odprla, če se nahajaš v (ali v neposredni bližini) nekega objekta.

Za rešitve se že v naprej zahvaljujem :D
 
 
 
11.9.2019, 13:45
To je bolj nastavitev telefona, kot pa spletne strani.

Skratka na telefon lahko naložiš aplikacijo, ki spremlja tvojo lokacijo in ko se nahajaš na določenem območju, ta aplikacija potem odpre izbrano spletno stran.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!