Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Panasonic LCD TV nastavitev

 
 
18.9.2019, 9:49
Pozdravljeni,tako kupil sem nov TV in z njim nove probleme ! Sem nesrečen lastnik novega TV Panasonic TX-43FX550E ! Dogaja se mi,da se ob spremembah programske sheme operaterja TELEMACH enostavno vse izbriše in moram TV zagnati kot prvi zagon. To seveda traja več kot uro skupaj z nastavitvijo kanalov . Telemahovci mi odgovarjajo naj si nastavim na TV opcijo,da se mi ne bo samodejno posodabljalo ob njihovih posegih ,vendar nisem našel takšne opcije ,ki to omogoča . Ima kdo podoben TV ali probleme in mi lahko pomaga !
Hvala !
 
 
 
18.9.2019, 13:32
Predvidevam, da imaš signal preko DVB-C.

Običajno lahko v nastavitvah TV-ja izklopiš, ali naj se ob spremembah kanali posodobijo oz. nastavi na ročno. Tako da malo poglej v nastavitvah.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!