Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

ZDA pred okoljevarstvenimi regulacijami pred 1977

 
 
1.10.2019, 13:16
Preden je leta 1977 republikanski predsednik Richard Nixon ustvaril EPA (Environmental Protection Agency), agencijo, ki se je na nacionalni ravni ukvarjala z regulacijami okolja, je bila narava precej podvržena človeku.

V tem članku si lahko preberete in pogledate fotografije, ki so nastale pred tem časom. Mogoče pa vseeno kljub naraščanju prebivalstva nekaj delamo za naš dom.

https://www.businessinsider.de/what-us-c....

spremenjeno: NikMan (1.10.2019, 13:16)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!