Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Skrivnostni tuneli pod Rožnikom

 
 
14.10.2019, 10:46
Pod Rožnikom so zaklonišča, ki pa za javnost nikoli niso bila odprta. Od malih nog me je vedno zanimalo, kakšna je notranjost in sedaj smo imeli možnost, da naredimo manjšo avanturo pod ljubljanskim hribom.Kakšnih posebnih sob ni, le stranišče, pa neki manjši kotički. Vse ostalo pa predstavljajo dolgi rovi oziroma tuneli, ki so med seboj prepleteni. Vmes smo srečali tudi zelo mirne netopirje in nekaj smeti, ki so starejše kot 20 let. Zelo zanimiva izkušnja.

Kakšnih večji sob nismo opazili, tudi povezave s Šiško ni videti (smo slišali, da sta bila vedno ločena). Načeloma nekdanje zaklonišče predstavljata dva dolga tunela, ki sta med seboj prepletena. Pod tuneli se vidi tudi tekočo vodo, ki izvira iz Rožnika.spremenjeno: NikMan (14.10.2019, 10:46)
 
 
 
18.10.2019, 14:24
Tole pa deluje precej strašljivo ampak vseeno tudi zelo zanimivo.

Bravo fantje!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!