Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Android smartwatch

 
 
21.10.2019, 14:25
Imam android smartwatch in me zanima kako naložiti antivirus? Sem že probal naložiti več antivirusov pa mi nobeden ne gre naložit. Prosim za odgovor.

 
 
 
22.10.2019, 0:48
Po moje ni nobene potrebe po nalaganju protivirusnih programov na android smartwatch. Edini efekt takega početja bo počasnejše delovanje.

Android je v osnovi kar varna zadeva, razen če ne nalagaš gor kakšni aplikacij iz čudnih virov.
 
 
 
22.10.2019, 6:23
Zahvaljujem se za pojasnilo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!