Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pošiljanje MailChimpa preko navadne epošte

 
 
2.11.2019, 10:59
Pozdravljeni,

Me zanima, če kdo ve kako bi poslal email, ki je narejen v MailChimpu (razlog je, ker iz tam pošiljam večino obvestil) preko navadne pošte (Gmail), ker včasih potrebujem maila poslati kot odgovor na email 1 osebi (in je hudič vsakič posebi delati cel postopek samo za 1 osebo) in bi rad da ostane style od MailChimpa.
Mislim, da to drži tudi za ostale spletne ponudnike emailov.

Hvala
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!