Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

ASUS Zenfone Max3

 
 
24.11.2019, 12:44
Imel sem nenavaden primer s telefonom ASUS Zenfone Max3! Telefon sem izklopil in ga takšnega polnil čez noč ! Zjutraj sem ga štartal in prikazal se je zapis v korejskih znakih ,katerega nisem mogel izklopiti ,dokler se po daljšem času sam ni izklopil. Po moje mora biti nekaj v zvezi slabšim delovanjem polnjenja baterije ,ki traja celo noč,da se napolni do 100% .Pri novem je to bilo dve in pol ure ! Ali je imel kdo podobno srečanje z ASUS telefonom ali drugih znamk?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!