Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Glasen računalnik

 
 
22.1.2020, 11:30
Pozdravljeni,

V dnevni sobi imam 2 "stara" namizna računalnika, ki pa sta precej glasna, skor k traktor

Zanima me kaj naredit (poleg pihanja), da bi bila "neslišna" ?

Hvala
 
 
 
22.1.2020, 11:42
Na spodnji povezavi imaš navodilo za utišanje ventilatorjev.Menjava trdega diska s SSD diskom pomaga pri hrupu diska in hitrosti delovanja računalnika.
lp


spremenjeno: podtalje (22.1.2020, 14:01)
 
 
 
22.1.2020, 14:01
Ropotanje je v skoraj vseh primerih res posledica glasnih ventilatorjev.

Tako da najprej odpri ohišje in poglej, kateri ventilator ropota. Nato pa lahko uporabiš kakšno kapljico olja, kot je opisano v zgoraj omenjeni lekciji.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!