Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nalaganje Win10

 
 
31.1.2020, 16:15
Pozdravljeni,

Imam težavo. Na stari računalnik bi rad naložil sveži windows 10. Naredim USB ključek in ga preko BIOS-a nastavim, da se zažene nastavitev, vendar se ustavi takoj na prvi slikci še preden se ponavadi pojavijo pikce in preden se odpre okno za inštalacijo.

Uporabil sem rufus in tudi nastavil MBR + popravek za stare BIOSe. Probal sem vse nastavitve + 2 ključka, 3 različne ISO slike, ... cca 15x naložit Win in se vedno ustavi na začetni sliki brez pikic pod logotom.

Kakšna ideja kaj bi še lahko naredil?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!