Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kateri prenosnik?

 
 
7.2.2020, 0:24
Pozdravljeni

mi lahko kdo svetuje, kateri prenosnik do 800 eur je trenutno na trgu najboljsi? Ze dolgo ne spremljam trendov in nimam pojma kaj je trenutno in Potreboval bi ga za vsakdanjo uporabo, predvsem za brskanje po internetu, predvajanje multimedije, za uporabo e-maila itd.

V bliznji prihodnosti bo verjetno prislo v postev tudi programiranje, ker imam nekaksne cilje v tej smeri.

Obstaja tudi kaka spletna stran, kjer si lahko mogoce sam konfiguriras prenosnik, in o priporocate?

Vnaprej hvala za vse predloge.
 
 
 
7.2.2020, 0:36
V splošnem je tako, da več denarja daš, več dobiš. Za 800€ pa bi moral dobiti že kar soliden prenosnik.

Tako da predlagam, da v tvojem cenovnem rangu pogledaš po spletnih trgovinah, kateri prenosniki so na voljo, potem pa tu objaviš, kar ti je padlo v oči in lahko pokomentiramo izbiro.

Drugače pa za tvoje potrebe grafična kartica ni pomembna, tako da glej, da ima dober procesor. Za RAM bi priporočal minimum 8GB, zaželeno 16GB. In pa seveda SSD disk, velikosti vsaj 500GB.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!