Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Neverjetni grafiti v New Yorku, ki lepo sobivajo z okolico

 
 
17.2.2020, 22:11
Ameriški umetnik Tom Bob se sprehaja po ulicah New Yorka in verjetno tudi upa, da ga nihče ne bo ujel, saj s pomočjo uličnega "pohištva", kot so drogovi ali električni terminali, ustvarja barvite in muhaste koščke, ki lepo sobivajo z okolico. Od pretvorbe kanalizacije v ponev, do pretvorbe števcev za plin v čudne jastoge, Tom Bob mesto za vse dela veliko bolj srečno.

To bi namesto neizvirnih in grdih grafitov radi videli tudi pri nas in upajmo, da kmalu. 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!