Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Enotna aplikacija, ki združuje Word, Excel in PowerPoint

 
 
19.2.2020, 20:38
Microsoft je že pred časom uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android ponudil v prenos mobilno različico pisarniškega paketa Office. Uporabnikom so seveda na voljo vsi klasični programi Offica, in sicer urejevalnik besedil Word, urejevalnik preglednic Excel in urejevalnik predstavitev PowerPoint. Najnovejša različica mobilnega pisarniškega paketa Ofiice za Android pa je še boljša, saj gre za enotno aplikacijo, ki združuje Word, Excel in PowerPoint.

Prva aplikacija Microsoft Office, ki pod eno streho združuje urejevalnik besedil Word, urejevalnik preglednic Excel in urejevalnik predstavitev PowerPoint, je na voljo za brezplačen prenos preko spletne trgovine Google Play, in sicer na povezavi https://play.google.com/store/apps/detai....

Več na http://m.racunalniske-novice.com/index.p....

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!