Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

VPN povezava zasebno

 
 
26.2.2020, 10:19
Kako si doma zagotovimo VPN povezavo na WIN 10 ? Na MS je pojasnilo vendar ni jasno kakšno je Ime ali naslov strežnika vnesite naslov strežnika VPN..... Vrsta podatkov za vpis izberite vrsto podatkov za vpis, ki jo želite uporabiti.....Morda lahko kdo pojasni bolj po domače ! Hvala !
 
 
 
26.2.2020, 14:37
Če prav razumem, želiš na svojem računalniku vzpostaviti VPN povezavo.

Poenostavljeno povedano je VPN šifrirana povezava do nekega drugega računalnika.

Da lahko vzpostaviš VPN povezavo do tega računalnika, pa rabiš uporabniške podatke in geslo. V večini primerov pa je zadeva plačljiva.
Torej na kratko, potrebne podatke, ki jih moraš vnesti, dobiš pri ponudniku VPN.

Kakšen pa je namen, da želiš uporabiti VPN povezavo?


spremenjeno: podtalje (26.2.2020, 14:38)
 
 
 
26.2.2020, 15:36
Hvala za pojasnilo !Opera brskalnik ima serijsko VPN ter sporočajo,da gre za boljše varnost brskanja po spletu .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!