Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Rudarjenje PC

 
 
5.3.2020, 11:36
Zmagovalci počasno delovanje PC sem preveril in namestil CryptoMining Blocked razširitev in takoj mi je pokazalo katera spletna stran mi porablja podatke za rudarjenje . To je Žurnal24Ur ..........in sicer spletna stran...
https// si.hit.gemius.pl/hmapxy.js...........in še dve podobne gemius.pl z različnimi zadnjimi oznakami . Kdo ima izkušnje s temi zadevami naj nam malo razloži !

Hvala !
 
 
 
5.3.2020, 13:46
Sam uporabljam Firefox in ta že privzeto blokira crypto rudarjenje.

Drugače pa, če se ne motim, je gemius.pl bolj skripta za serviranje reklam in se ne uporablja za rudarjenje.

Tudi v splošnem ne vem, če pri nas kakšna stran še uporablja skripte za rudarjenje.

Sam se ne bi s tem preveč obremenjeval.
 
 
 
5.3.2020, 14:26
Ok. Hvala !
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!