Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Ready Boost

 
 
11.3.2020, 9:33
Pozdravljeni.zanima me nekaj zadev glede Ready Boost izboljšanje učinkovitosti PC ?
https://support.microsoft.com/sl-si/help....
Na tej spletni strani je zapisan potek,vendar ni pojasnjeno kako se zadeva potem uporablja ? Ali mora biti ključek ves čas priklopljen v PC ? Kako zaznamo boljšo učinkovitost ? Kako je to vidno na grafih v Upravitelju opravil?
Hvala !
 
 
 
11.3.2020, 13:33
Ključek mora biti ves čas priključen, ker nanj Windows shranjuje datoteke, ki jih uporablja.

V grafih boš glede učinkovitosti težko kaj opazil. Opazno pa je recimo hitrejše odpiranje programov.

Treba pa je vedeti, da bo pohitritev opazna samo na starejših računalnikih in če imaš hiter USB ključek.

Na današnjih računalnikih z SSD diski pa ReadyBoost ne bo prinesel nobene pohitritve oz. bo verjetno deloval še počasneje.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!