Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Adobe Indesign footnote

 
 
15.3.2020, 18:08
Pozdravljeni!
Ali mi lahko kdo pove, kako v programu Adobe Indesign sklice/footnote iz posameznih strani prenesem/združim na koncu knjige?
Lp, Silvo


spremenjeno: NikMan (15.3.2020, 18:24)
 
 
 
15.3.2020, 18:25
Place your cursor in the text and right-click. Select Insert Footnote and type your footnote text. A reference number is placed in the text and your footnote appears at the bottom of the text frame. If created in the latest version of InDesign, your footnote will span all columns of a text frame automatically.

https://helpx.adobe.com/indesign/how-to/....

Mogoče pomaga? Ne poznam dobro Indesigna.
 
 
 
15.3.2020, 19:32
Zdravo,
ne pomaga. Sklice znam vstavljati in urejati, samo ne vem, kako vse sklice namesto sproti na vsaki strani, objaviti na koncu knjige.
Hvala vseeno.


spremenjeno: sihu (15.3.2020, 23:07)
 
 
 
15.3.2020, 19:46
Upam, da ti uspe in lahko rešitev tudi deliš tukaj. ali pa kdo drug.
 
 
 
16.3.2020, 8:24
Če bom uspel najti rešitev, jo bom vsekakor delil.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!