Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Spletna stran v več jezikih

 
 
20.3.2020, 17:51
Pozdravljeni,

V Wordpresu bom naredu spletno stran in jo seveda potrebujem v 2 jezikih Slo/Ang. Sedaj sem malo gledal plugine, vendar so vsi kar dragi. Ker pa stran nebo neki hudo dinamična, me pa zanima kako bi najlažje naredim po kmečko 2 isti strani in vsako posebi prevedu/priredil. Rad bi pa imel .com/si/ .com/en/, če se da.

Hvala
 
 
 
20.3.2020, 19:39
Za plugine za prevode ni potrebno nič plačati.

Poglej si:
https://www.wpbeginner.com/beginners-gui....

Jaz sem do sedaj uporabljal Polylang, verjetno pa je WPML tudi OK.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!