Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Muslimanski del prebivalstva živi v puščavah

 
 
22.3.2020, 11:53
Ob virusu so težave tudi z begunci, prebežniki ali po domače nomadi, ki iščejo boljše življenje. Ima kdo kak pomislek, kako bi rešili problematiko?

Osebno se zavedam, da so kulturne razlike velike in temperament ljudi, ki živijo veliko na soncu, precej višji. Ampak so to tudi ljudje in v šolah smo se učili, da smo bili vedno vsi nomadi. Kaj narediti?

 
 
 
25.3.2020, 21:48
Dober prikaz, mogoče pa moramo gledati na problem "prebežnikov" veliko širše in sprejemati dolgoročne rešitve. Sploh nisem nikoli prej tako gledal na to problematiko.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!