Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Kako naredimo domačo zaščitno masko

 
 
26.3.2020, 18:05
Smo v obdobju, ko smo veliko doma. In ko gremo ven, moramo biti pazljivi. In moramo biti pazljivi, saj želim spet kar se da hitro se spet družiti in zabavati s prijatelji in se razgibavati za poletne dni.Zakaj si ne bi naredili domačih zaščitnih mask in povečali varno gibanje po trgovinah in še kje? Spodaj objavljamo nekaj vodičev, kjer potrebujete ali pa tudi ne potrebujete šivalnega stroja.spremenjeno: NikMan (26.3.2020, 18:31)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!