Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Prenosnik

 
 
30.3.2020, 9:40
Pozdravljeni vprasal bi imam prenosnik lenovo N500 zgleda da je baterija fuc ampak ce dam baterijo ven prenosnik ne dela samo na elektriko.Kaj bi lahko bilo ali pa je ta lenovo narejen da ne deluje brez baterije ker 2 prenosnik HP pa mi dela tudi brez baterije ce jo dam ven.
 
 
 
30.3.2020, 15:29
V splošnem bi res moralo delati, tako da, če ne dela, je problem verjetno v matični plošči.

Tako se tudi poraja vprašanje, ali je baterija res problem. Si poskusil s kakšno drugo baterijo?
 
 
 
31.3.2020, 15:42
Morda bo smesno na netu sem nasel nekaj da se lahko da tudi baterija v skrinjo za nekaj casa pa naj bi se jo dalo polnit in sem probal, sedaj racunalnik se prizge in na zacetku zacne kao nekaj polnit batetijo(cca.5 se premakne na oznaki za baterijo potem pa prekine polnjenje),ampak se vedno se ne deluje na elektriko brez baterije.?????????
 
 
 
1.4.2020, 0:16
Mislim, da je še najbolj pametna rešitev, da kupiš novo baterijo. Če se ti preveč ne mudi, jo lahko naročiš tudi s Kitajske in jo dobiš relativno poceni.
 
 
 
1.4.2020, 8:15
Že 8 let imam Lenovo G 580 in že od vsega začetka delam brez baterije, samo na elektriko. Na vsake par mesecev jo vstavim v PC in nanj z baterijo delam dva polnjenja baterije. Baterijo hranim zavito v papirju in v PVC vrečki ter na 10 do 15°C, ne v skrinji. Baterija normalno deluje. Verjetno je pri tebi napaka nekje drugje. Dvomim, da je zaradi baterije. Kdaj si opazil, da ti ne dela na elektriko? Ti že od vsega začetka to nagaja ?
 
 
 
1.4.2020, 15:53
Racunalnik sem dobil v sluzbi bil je za odpis ker je star tako da ne vem kaksen sploh je ta racunalnik in kaj je narobe z njim,ce bi vedel da je samo baterija bi jo pac kupil ampak mi je cudno da ne dela na elektriko.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!