Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nakup novega nizko-cenovnega telefona

 
 
30.3.2020, 10:40
Pozdravljeni!

Nekomu svetujem nakup mobilnega telefona. Prosim Vas, da mi tudi vi ocenite, kateri telefon je najboljši. Prosim tudi, za nasvete o nakupi.

Povezave:
https://www.mimovrste.com/pametni-telefo....
https://www.mimovrste.com/pametni-telefo....
https://www.mimovrste.com/pametni-telefo....

Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem :D
 
 
 
30.3.2020, 15:45
Od omenjenih bi sam vzel Samsung A20e.

Razlogi pa so, da ima malenkost bolj zmogljiv procesor od ostalih dveh, ima podporo za LTE band 20 frekvence, ki se uporabljajo pri nas in tudi glede samega software-a je Samsung verjetno v prednosti.
 
 
 
1.4.2020, 14:55
Če še malo počakaš da pride zaloga in dodaš 50€ dobiš xiaomi mi a 3, ki ima boljši procesor, boljši zaslon in boljšo kamero. Polek tega pa ima tudi android one.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!