Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Dobra kolesarska luč za dober denar

 
 
4.4.2020, 7:58
Dobro jutro.

Sem se odločil deliti izkušnjo z vami, saj sem za nakup precej okleval in razmišljal, ali bo dober ali ne. Plačal sem 47€ za kolesarsko luč Sigma Buster 700 in me je predvsem zanimalo, ali bo svetilnost res dobra, saj vleikorat kolesarim v trdi temi (beri PST v Ljubljani).

Včeraj so mi jo dostavili in ponoči sem šel v gozd preverit delovanje. Lahko povem, da je svetilnost odlična, tudi tista s srednjo jakostjo. Lučka je tudi ravno prav velika, katero se polni preko USB (microUSB, prišla je že napolnjena).

Kakor vem, bo baterija držala do 2h, 4h s srednjo jakostjo in 8h z najmanjšo (170 lumnov). tudi najmanjša je za vožnjo po mestu na prvi uč čisto v redu.

Da povzamem. Če si kdo želi kupiti dobro kolesarsko luč za dober denar, priporočam Sigma Buster 700. Vse ostale v Sloveniji so precej dražje. Kitajska je nekaj, vendar pa je rok dobave in garancija vedno problem. Ni mi žal.

https://wDww.intersport.si/sigma-buster-.... 
 
 
13.4.2020, 20:20
Se ena slika iz gozda. Sem zelo zadovoljen.

 
 
 
16.4.2020, 19:10
Razmišljam tudi sam o nečem podobnem, saj poleti veliko kolesarim.

Do sedaj vedno kupoval komplete za okoli 10 evrov.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!