Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Veljavnost vozniškega dovoljenja

 
 
18.4.2020, 0:20

Živjo

Pred dvema mesecema sem vpisal novo kategorijo v vozniški izpit.
Sedaj imam za vozniško kartico.

Zanima me sledeče, v starem vozniške mi je pisalo, da vozniški velja do leta 2050, sedaj pa so mi napisali da je veljavnost samo 10. let.

Klical sem na upravno enoto, pa so mi rekli, da vse kategorije veljajo 10 let, ker se vsake 10 let menjajo vozniška dovoljenja.

SEm se kar začudil, kako j to možno ?

lp,
 
 
 
18.4.2020, 7:10
Vsake 10 let dobiš novo izkaznico po 80 letu starosti pa imaš doktorski pregled.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!