Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre in zabava

Tribal war

 
 
18.11.2008, 19:46
igra kdo?


jaz sem na 20 svetu, rapr mam pa nick.
 
 
 
18.11.2008, 22:38
Lahko malo več poveš o igri?
 
 
 
19.11.2008, 16:47
http://www.tribalwars.net/igra je podobna kot travian (Travian je spletna igra, ki predstavlja svet s tisoče resničnih igralcev. Začnete kot vodja majhnega naselja. na začetku si izbereš pleme (rimljani, tevtoni in galci so na razpolago) in potem krepiš svoje naselje), pri tribal war ne izbereš plemena. enako je to, da delaš vojsko in se napadaš med sabo, trguješ s surovinami in nadgrajuješ zgradbe v naselju. tako v tribal war kot v travianu imamo alianse (v tribal war jim pravijo tribe) in delitev pokrajin na več delov (severovzhod, zahod, itd. pri travianu, pri tribal war pa na K69, K25, Kxx, itd.)). igra je zelo zanimiva, in jo igrajo resnični igralci iz vsega sveta.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!