Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Moč Wi-Fi signala

 
 
14.5.2020, 9:30
Pozdravljeni, zanima me kako bi lahko povečal moč wifi signala na nadzorni plošči routerja. In sicer imam ta router Asus RT-N66U
 
 
 
14.5.2020, 15:28
Kolikor je meni znano je to rahlo nemogoče. Zdaj če si na območju kjer imaš dosti različnih routerjev prižganih hkrati lahko poiščeš kanal tako da se ne tepejo med sabo, drugače pa bo težka. Se povezuješ na 2G ali 5G?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!