Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Epic Games razkrili Unreal Engine 5

 
 
17.5.2020, 8:06
Epic Games so z navdušujočo video predstavitvijo odgrnili tančico s pete generacije grafičnega pogona Unreal Engine. UE5 predvidoma prispe konec prihodnjega leta in po videnem sodeč resnično pomeni generacijski preskok, ki ga bo mogoče izkusiti tudi na prihodnji generaciji konzol, saj naj bi omenjena prezentacija v realnem času tekla na Playstationu 5.

Epic Games so te dni še najbolj razvpiti po Fortnitu in svoji igričarski trgovini, toda jedro njihovega doprinosa industriji še vedno tvori grafični pogon Unreal Engine, ki z Unityjem sestavlja dvojico trenutno najbolj razširjenih. Najava naslednje, pete generacije pogona, je zato hudo pomembna reč, še posebno v luči dejstva, da prihaja skladno z nastopom nove generacije konzol in bo tako nosila stereotipno imenovani "next-gen" videz prihodnjih iger.

Pred meseci je Microsoft z napovedjo DirectXa 12 Ultimate dal vedeti, da se lahko v grafičnem smislu kmalu nadejamo vznemirljivih kvalitativnih preskokov ... toda Epicovo razkritje je kljub temu večino prisotnih gladko sezulo. Scene s prek desetimi milijardami (!) trikotnikov in dinamično globalno osvetlitvijo se v tem hipu še na PCjih zdijo znanstvena fantastika, zato je toliko bolj presenetljivo slišati, da naj bi demo v realnem času tekel na Playstationu 5.Več na https://slo-tech.com/novice/t765570
 
 
 
18.5.2020, 1:22
Sem si ogledal video in me je v splošnem kar navdušil, saj je nivo podrobnosti res neverjeten.

Edino na tisti vodi, kjer omeni, da podpirajo in nato hitro prestavijo kader, pa bodo morali še malo popraviti, saj je opazno slabše glede na ostale stvari.
 
 
 
18.5.2020, 10:16
Upajmo tudi, da ne bo to le reklama, kot se je ponavadi to že zgodilo.

Vseeno pa dober razlog, da si bomo mogoče omislili PS5
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!