Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Se ne odziva

 
 
2.6.2020, 20:00
Pozdravljeni, zanima me kako bi odpravil naslednjo težavo: - Ko se v Wordu in pišem klikam, ta potrebuje čas da se odzove in pri tem napiše SE NE ODZIVA, in to se zgodi vsakič že za malenkost.

Hvala za pomoč
 
 
 
3.6.2020, 8:45
Ali se problem z neodzivnostjo pojavlja samo v Wordu ali tudi v drugih programih.

Za test poskusi zagnati Word v varnem načinu in poglej, če je kaj bolje. To storiš tako, da ob zagonu Worda držiš pritisnjeno tipko Ctrl.
 
 
 
3.6.2020, 16:55


spremenjeno: Računalniče (3.6.2020, 19:13)
 
 
 
3.6.2020, 19:55
Pojavlja se tudi v drugih programih. Zdaj sumim, da je krivo to, da imam računalnik na disku HHD namesto SSD. KAJ VI MISLITE?
 
 
 
4.6.2020, 18:46
Sama uporaba HDD sama po sebi ne bi smela biti vzrok za počasno delovanje računalnika.

Po vsej verjetnosti je na računalniku neka aplikacija, ki porablja vse resurse računalnika.

Poglej v upravitelju opravil, kateri program bi to bil. Oglej si spodnjo lekcijo.Tam sortiraj programe po CPU porabi.
 
 
 
5.6.2020, 7:10
Imel sem enake težave z Word 2010 na W10. Neodzivnost je bila že izredno moteča. Tudi celo delovanje PC je bilo že zelo počasno. Računalničar mi je po shranitvi vseh pomembnih datotek na novo naložil W10 in moje stare MOffice ter zamenjal disk za SSD. Stari disk je zdaj spravljen. Mašina po tem posegu dela v nulo. Strošek je bil cca 110€. Sem zelo zadovoljen.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!