Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Obrazec v Adobe Acrobat Pro

 
 
11.6.2020, 0:00

Če delate z veliko obrazci in dokument, vam toplo svetujemo možnost PDF urejanja in prilagajanja z odličnim programom Acrobat Pro.

Povezava do vsebine
 
 
 
21.5.2022, 12:45
Pozdravljeni. Na prenosniku imam program Adobe Acrobat DC. Lepo mi prikaže PDF dokument, ne znam pa nastaviti, recimo stalne velikosti dokumenta. Se pravi, da bo dokument v % velike na primer 75, ali 100 % . Če ima kdo kakšen nasvet, bom zelo hvaležen. Prilagam sličice . Lep pozdrav VSEM

 
 
 
23.5.2022, 7:55
Hej.

Edit - Preferences - Accessibility, "Always use Zoom setting" in izbereš "100%".
 
 
 
23.5.2022, 11:19

Dober dan. HVALA LEPA za Nasvet. Lep pozdrav.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!