Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Napaka zaslona

 
 
17.6.2020, 15:18
Danes zjutraj je bil telefon še v redu. Potem sem okoli 9:00 ure opazil nek čuden (rahlo) moder madež na zaslonu. Potem pa je bilo vse huje. V naslednjih dveh urah je nastalo to, kar vidite na spodnji sliki.

Kaj je to? Kako je to nastalo? Ima lahko kaj veze z neurjem od nedelje? V nedeljo je na našem območju bilo neurje. Uničilo nam je 2 priklopljeni napravi in 2 odklopljeni. Zavarovalni agent je rekel, da sta bili preblizu stene, za katero poteka napeljava (TV pritrjen na steni in Android Box). Je lahko od tega, čeprav je minilo že 2,5 dni?

Kaj si lahko pod to sliko predstavljam? Razliv zaslona?

Dotiki na zaslonu delajo delno. Ko pa palec povlečem čez zaslon, pa mi ne zazna dobro. Vse mi samo trese.

Že vnaprej se zahvaljujem za vsak odgovor in LP
 
 
 
17.6.2020, 15:20
Slike mi ni uspelo naložiti na ta portal, je pa dostopna na tem linku: https://ibb.co/w0CgRrd
 
 
 
18.6.2020, 13:57
Da bi ti lahko uničilo napravo, ki ni priklopljena, ne verjamem. Mogoče ni bila prižgana, ampak s kabli je verjetno še vedno bila povezana, tako da je elektrika verjetno udarila preko tega.

Glede zaslona telefona pa ja, gre za okvaro LCD zaslona, ki verjetno nima nobene povezave z neurjem. Tako poškodbe običajno nastanejo, če je bil zaslon izpostavljen prevelikemu fizičnemu pritisku.
 
 
 
18.6.2020, 16:17
Sedaj mi gre zaslon še samo na slabše... Pojavili so se mi novi črni madeži in lahko res rečem, da zaslon ni bil izpostavljen fizičnemu pritisku. Madeži so se pojavili skozi noč in do takrat ni nihče imel telefona v rokah. Odložen je bil na pisalni mizi, kot je vsako noč in večino dneva.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!