Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

iščem punco

 
 
10.7.2020, 12:22
Pozdravljeni

Mal spremlja tale forum in sem se odločil, da bom še jaz napisal svojo željo. Star sem 31 let. Moje lastnosti so, da sem komunikativen, iskren, preprost, prijazen, prisrčen pozitivno naravnan, samostojen, pošten ter zvest fant z končano 7. stopnjo izobrazbe. Sem zaposlen in sem nekadilec.Čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po mestu, druženju ob kavi ali kosilo lepše v dvoje, zato bi rad spoznal žensko za resno zvezo, ki je je poštena, prijazna, iskrena, izobražena si želi nekega dne ustvari družino in skupno življene, nekadilka, katoličanka. Tudi če ne izpolnjuješ vseh mojih pogojev mi kar piši, ker bom vesel vsakega sporočila, ki ga bom dobil. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med različnimi kraji me ne moti.

Moj kontakt samskifant1987@gmail.com
 
 
 
10.7.2020, 19:38
V vseh letih obiskovanja tega foruma vidim prvič kaj takega tukaj. Probaj tinder, bo več sreče verjetno. Drugače pa vso srečo
 
 
 
10.7.2020, 20:46
Ali pa Ona On portal. Dejansko so to portali, ki delujejospremenjeno: NikMan (10.7.2020, 20:47)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!