Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Motocross enduro hlače

 
 
26.7.2020, 19:49
Pozdravljeni.
Nekoga bi rada presenetila in mu kupila nove hlače za enduro motor, ker so stare že precej zdelane. Ker se na to ravno ne spoznam, bi prosila za pomoč. Kakšno znamko priporočate? In na kateri spletni strani bi oddala naročilo?

Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav,
A.


spremenjeno: Ananas16 (26.7.2020, 19:49)
 
 
 
28.7.2020, 19:53
Sicer nisem nikoli rabil Enduro hlač, samo navadne motoristične hlače, pa bi raje svetoval da se podari bon za kakšno moto trgovino kot pa kupi.
 
 
 
29.7.2020, 23:19
Hvala za odgovor.
Sicer imam v družini "navadne" motoriste in zadnje čase prisegajo na jeans hlače s ščitniki, tu pa gre za drug način vožnje in drugačen teren, kjer je potreben drugačen material kot pri cestnih motoristih. Osebo, ki bi ji hlače podarila pa dobro poznam in imam točno št. hlač oz. mere. Sicer sem dobila prošnjo, če bi lahko hlače zakrpala kjer so luknje, vendar mislim, da to ne bi uspela narediti dovolj dobro (za silo nekaj že znam zašiti, vendar nisem šivilja), zato sem upala na kakšne konkretne predloge glede znamk. Ogledovala sem si hlače od znamke Thor, vendar so mi le te odsvetovali.
Vsekakor se vam še enkrat zahvaljujem za vaš odgovor, mogoče pa ne bom le gledala samo prek spleta ter se oglasila v kakšni trgovini in tam povprašala.

Lp, A.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!