Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Napake, ki jih počnete v PowerPointu

 
 
8.10.2020, 2:01

Da imate možnost občinstvu nekaj predstavljati, jemljite to kot čast. In če delate napake, ki jih boste spoznali tukaj, potem raje naredite nekaj ali pa odnehajte.

Povezava do vsebine
 
 
 
8.10.2020, 8:47
Pozabili ste dodat, da mora malo izpopolnjeni predavatelj hoditi iz leve proti desni in obratno, ko nekaj razlaga. Sam prehod iz ene proti drugi strani pa traja toliko časa, koliko traja en del predstavitve.

Drugače pa je tole zagotovo eden boljših vodičev na Zmaga.com!
 
 
 
8.10.2020, 11:29
Ker smo ljudje leni, je pogosta napaka, da se poskuša na prezentacijo dodati stvari, ki jih je treba povedati, zato, da si je vse skupaj lažje zapomniti.

Ampak s tem hitro prideš do problema, da je na prezentaciji preveč teksta, še slabše pa je, da se potem iz prezentacije dobesedno bere, kar poslušalci ravno ne cenijo.

Tako da, kot piše v vodiču, naj bo teksta malo in naj bodo res samo oporne točke, razlaga pa se pove. Res pa je, da se je zato treba nekoliko več pripraviti, ampak kot pri vseh stvareh, za kvaliteto je potrebno vložiti nekoliko več truda.

 
 
 
8.10.2020, 11:54
Meni osebno je še vedno daleč najboljše Steve Jobsova predstavitev prvega iPhona, ki mi je bila nekakšen temelj, kako sestavljati prezentacije.

https://www.youtube.com/watch?v=MnrJzXM7....


spremenjeno: podtalje (13.10.2020, 0:35)
 
 
 
8.10.2020, 14:46
Hvala za odličen vodič. Bom poslala naprej sodelavcem. Nam bo prišlo zelo prav!

Pa pohvale za odlično stran, je nisem poznala.
 
 
 
9.10.2020, 8:32
Sem se celo nasmejal ob branju, vendar pa odlična vsebina... Prezentacija mora biti dobra, večina pa je slabih, kar je žalostno!!
 
 
 
9.10.2020, 9:11
Velik lajk!
 
 
 
9.10.2020, 10:13
Sem si pogledal iPhone predstavitev. Se vidi, da obvladajo svoj posel! Preprosto, razumljivo in držijo te pokonci.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!