Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Viber video klic

 
 
10.10.2020, 11:55
Pozdravljeni ,prosim za pojasnilo zakaj imam težavo s sprejemanjem video klica na Viberju ? Imam tablico ,ki pa nima SIM kartice in preko WIFI lahko pošiljam SMS in tudi VIDEO klic naslovniku ,v nasprotni smeri pa ne gre sprejemanje video klica ?Klicati ne gre to razumem ,samo zakaj lahko gre video samo v eno smer !

Lepo bodite !
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!