Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Ali je Gamers.si resna stran?

 
 
26.11.2020, 6:49
Zdravo.

Http://www.gamers.si je sicer lična stran, ki ima igre za vse platforme po precej ugodnih cenah. Me pa skrbi njihov odnos in sam način delovanja, saj po nekaj dnevih naročila ne prejmem nobene informacije in od njih po Facebook Messengerju dobivam le kratke in nejasne odgovore.

Se da kje preverit, če so sploh resna prava stran ali mogoče kak nateg?

Se sicer tudi oglašujejo, kar mi ni jasno, pa podjetje je registirano.
 
 
 
26.11.2020, 23:17
Na hitro delujejo kr legit. Si probal poklicat?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!