Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Trideset osupljivih fotografij kralja živali

 
 
23.12.2020, 7:27
Britanski fotograf Simon Needham iz Los Angelesa nam od blizu odpira osupljiv svet divjih živali. Vrhunec njegovega dela so vznemirljivi portreti levov iz različnih zornih kotov, ki kažejo na njihovo lepoto in močno prisotnost. Najpomembneje pa je, da pokaže pomen teh veličastnih bitij, saj postajajo ogrožena vrsta, v naravi jih je ostalo le še okoli 20.000.

Vir: https://www.boredpanda.com/wildlife-phot.... 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!