Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Elektronska pošta Windows 10

 
 
4.1.2021, 9:45
Pozdravljeni Zmagovalci !
Zanima me kako je možno,da pošiljatelj sporočila odstrani elektronsko sporočilo v arhivu sprejemnika sporočila. To se mi je zgodilo v decembru ko sem dobil sporočilo državnega uradnika! Sporočilo je bilo v MAPI prejeto,ko sem ga želel posredovati drugi osebi je izginilo ! Kako je to mogoče ? Delal sem preko POŠTE WINDOWS 10 .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!