Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Obdelava 360° videa pomoč

 
 
8.1.2021, 16:13
Za korona dolgočasenje.
Je kakšen mojster ki obvlada urejanje dual fisheye posnetka. Na motorju sem poleti posnel nekaj videov ampak mi še do sedaj ni uspelo skupaj spraviti en normalen 360 posnetek. Sam sem poskusil kar nekaj programov vendar nisem uspel narediti nič zadovoljivega. En kratek posnetek z kamere sem naložil na Megasync če se da kateremu poigrati ter narediti kakšen vodič.
Upam da se najde kdo preden vržem kamero v smeti.

https://www.youtube.com/watch?v=rEB4kzASAUMhttps://mega.nz/file/4Ah3FQgS#xkUziOnru7....


spremenjeno: pacar (9.1.2021, 6:25)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!