Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Najhitrejši PDF pregledovalnik

 
 
27.1.2021, 0:00

Spoznajte program za pregledovanje PDF datotek, ki zasede zelo malo prostora in zagotovo spada med najhitrejše pregledovalnike PDF datotek.

Povezava do vsebine
 
 
 
27.1.2021, 8:57
Jaz uporabljam kar Edge z pregled in urejanje PDF. V bistvu je Edge postal tudi privzeti brskalnik. Zelo zadovoljen.
 
 
 
27.1.2021, 20:08
Brskalniki so res postali kar spodobni pregledovalniki PDF datotek, ampak po hitrosti pa se s tem programom ne morejo primerjati.

Sicer če imaš dovolj zmogljiv računalnik, potem res ni veliko razlike, ali se ti pdf datoteka odpira četrt ali pol sekunde.

Ampak na nekoliko počasnejših računalnikih pa zna ta program priti zelo prav.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!