Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Problem z Vibrom

 
 
24.3.2021, 20:57
Pozdravljeni
Viber se mi sesuva, ko ga vklopim se odpre in se po sekundi zapre.V primeru, da sem dovolj hiter in se dotaknem stika se takoj zapre. To se dogaja dva dni.
Enako se dogaja tudi z "Alfred Camera".Ostale aplikacije delajo. Pobrisal sem redko uporabljene aplikacije, da sem sprostil prostor, pa ne pomaga.
Lepo prosim, če mi lahko kdo pomaga.
Hvala za vsako pomoč.
Jodi
 
 
 
25.3.2021, 11:35
Pred dvema dnevoma je začelo prihajati do težav pri določenih Android aplikacijah pri mnogih po svetu. Težava naj bi bila sedaj odpravljena, rešiš jo pa tako, da v Trgovini Play posodobiš aplikacijo WebView (https://play.google.com/store/apps/detai....) oziroma potencialno tudi Viber.
 
 
 
27.3.2021, 8:58
Najlepša hvala za nasvet.
Kriva je bila posodobitev Androida, težavo mi je rešil sin, navodilo je našel v reviji Monitor na spodnji povezavi.
https://www.monitor.si/novica/uporabniki....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!