Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Najboljše fotografije iz tekmovanja BigPicture 2021

 
 
10.6.2021, 8:11
Kdo ne ustvari spomine svojih najlepših ljubljenčkov, medtem ko spijo, ali barvitega metulja, ko ga vidi v parku? Radi imamo spomine na to, kar se nam je zdelo lepo ali zanimivo. So pa ljudje, ki fotografirajo s povsem drugim namenom.

Čeprav so na tem tekmovanju zmagovalcu dodeljene denarne nagrade, vseeno upajo, da bodo te osupljive slike z vsega sveta navdihnile druge, da zaščitijo in ohranijo naš planet.

Vir: https://www.boredpanda.com/big-picture-c.... 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!