Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Iščemo: 3D animator

 
 
29.7.2021, 9:50
Video produkcija Uspquare išče okrepitve za:


3D oblikovanje (3D animacije, animacije za film in TV), modeliranje, teksturiranje, senčenje, animacija 3D objektov/ likov, dokončno kreiranje videokompozicije (»compositing«).


Iščemo osebo z:


- odličnim poznavanjem programov za 3D (3ds Max,Maya, Cinema 4D) in programov iz paketa Adobe Premiere, After Effects, Photoshop.


- znanjem angleškega jezika


- vozniškim dovoljenjem B kategorije


Ponujamo:


Zanimive in kreativne projekte, konkurenčno plačilo in možnost sodelovanja po vaši izbiri.


Prijave zbiramo tukaj: https://upsquare.si/zaposlitev Hvala!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!